Home
Nieuws
Marokko
Egypte
Spanje
Tunesiƫ
Over Nimsjoe
Over de reizen
Algemene informatie
 

Over de reizen

 
 
 
 
 

Reisformule en reizigersprofiel

Kleine groepen en flexibiliteit
Op onze groepsreizen wordt in kleine groepen gereisd van minimaal 7 tot 9 en maximaal 12 personen. Grote groepen maakt flexibel opereren onmogelijk. Flexibiliteit is noodzakelijk om het programma het beste tot zijn recht te laten komen. Zoveel mogelijk inspelen op situaties die zich onderweg voordoen, zodat u veel ziet, veel meemaakt, veel te weten komt en vooral veel geniet.

Profiel van onze reizigers
De leeftijd van de mensen die met onze reizen meegaan ligt tussen de 35 en 55 jaar, met uitzonderingen naar boven en naar beneden. Over het algemeen ervaren reizigers (niet altijd overigens) met een sportieve instelling, een brede belangstelling, met interesse voor het land en de cutluur. Het merendeel van de reizigers die met onze groepsreizen meegaan, boekt alleen.

Verwachtingen ten aanzien van de reizigers
Wij doen ons best om het de reizigers zoveel mogelijk naar de zin te maken, maar hebben natuurlijk niet alles in de hand. Zo kan het gebeuren dat, ondanks onze kennis, ervaringen en uitstekende contacten, niet alles altijd even gladjes en volgens plan verloopt. Het avontuurlijke karakter van de reis, maar ook weersomstandigheden e.d. kunnen soms leiden tot wijzigingen of aanpassingen van het reisprogramma, route, middelen van vervoer, overnachtingsplaatsen etc. Wij verwachten van reizigers een redelijk flexibele instelling, enig begrip en incasseringsvermogen. Het meegaan op een groepsreis betekent dat u rekening zult moeten houden met uw medereizigers en dus af en toe water bij de wijn zult moeten doen. Ben u zich hiervan bewust, dan kunt u ongetwijfeld terugzien op een geslaagde en onvergetelijke vakantie...

Boek tijdig*!
Voorkom teleurstellingen en wacht niet met boeken tot het laatste moment. Want dan loopt u het risico dat er geen plaats meer is op de vlucht of dat er alleen nog dure plaatsen beschikbaar zijn. Vaak moeten de gereserveerde vliegtuigstoelen 2 tot soms 3 maanden vóór vertrek worden teruggegeven. Ook loopt u de kans dat het hotel volgeboekt is of dat er alleen nog kamers zonder sanitair voorhanden zijn. Vroegboeken vergroot de kans op het doorgaan van een groepsreis aanzienlijk!
*Voor een reis die valt in een schoolvakantieperiode is dit snel 4 tot wel 6 maanden van tevoren!Wanneer gaat een reis niet door?
Wordt het vereiste minimum aantal deelnemers niet gehaald, dan wordt de reis geannuleerd. Hiervan krijgt u altijd 8 weken voor vertrek bericht. Geen bericht betekent dat de reis doorgaat.

De reisbegeleider
Wij werken voornamelijk met Engelssprekende lokale (berg)gidsen. Wilt u een reis maken onder leiding van een Nederlands sprekende begeleider, vraag naar de mogelijkheden!

 
     
| naar de home-pagina | print deze pagina | informatie over Nimsjoe | sitemap | in/uit loggen |

Favorieten reizen

culinaire reis
duurzaam reizen
cultuurvakantie

Bezoekadres:

The Globe
Outdoor- & Travel center
Waldorpstraat 15H
2521 CA DEN HAAG
K.v.K. nr: 27182115
Bank: 42.96.13.652

Contactinfo:

tel: 070 - 388 46 49
fax: 070 - 388 32 61
e-mail: info@nimsjoe.nl

Internet:

www.nimsjoe.nl

Ons team:

Willemien Jacops
Roos de Mik
Arnoud van Tilburg
René de Bos
Rob Siebel

Bezoek ook eens:

- snowleopard.nl
- discoverreizen.nl
- seatrek.nl
- adventure50plus.nl
- discover divinglogo anvr

logo sgr

logo calamiteitenfonds