Home
Nieuws
Marokko
Egypte
Spanje
Tunesiƫ
Over Nimsjoe
Over de reizen
Algemene informatie
 

Zeker op reis

 
 
 
 
 
ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen
Nimsjoe Reizen is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder nr. 2548 en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
De SGR garantie houdt in dat de SGR zich garant stelt voor terugbetaling van alle reeds betaalde reisgelden ingeval wij de aangegane reisovereenkomst met u door financieel onvermogen niet zouden kunnen nakomen. Mocht dit gebeuren terwijl u al op reis bent, dan waarborgt de SGR ook verdere voortzetting van uw reis.
De Calamiteitenfonds garantie houdt in dat u als deelnemer van een door Nimsjoe georganiseerde reis (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren en dat u de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt als wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of als wij u vervroegd moeten repatriëren. Voor de Calamiteitenfonds garantie geldt een verplichte bijdrage van € 2,50 per boeking.

Verzekeringen
Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Om een goede hulp- en bijstandsverlening tijdens de reis aan in nood verkerende reizigers te kunnen waarborgen, stellen wij het afsluiten van een reisverzekering voor al onze groepsreizen verplicht. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar is wel aan te raden.
 
     
| naar de home-pagina | print deze pagina | informatie over Nimsjoe | sitemap | in/uit loggen |

Favorieten reizen

culinaire reis
duurzaam reizen
cultuurvakantie

Bezoekadres:

The Globe
Outdoor- & Travel center
Waldorpstraat 15H
2521 CA DEN HAAG
K.v.K. nr: 27182115
Bank: 42.96.13.652

Contactinfo:

tel: 070 - 388 46 49
fax: 070 - 388 32 61
e-mail: info@nimsjoe.nl

Internet:

www.nimsjoe.nl

Ons team:

Willemien Jacops
Roos de Mik
Arnoud van Tilburg
René de Bos
Rob Siebel

Bezoek ook eens:

- snowleopard.nl
- discoverreizen.nl
- seatrek.nl
- adventure50plus.nl
- discover divinglogo anvr

logo sgr

logo calamiteitenfonds